یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

کیک گلابی و ادویه

مواد اولیه :


 تخم‌مرغ                                                                                             چهار عدد

 شکر قهوه‌ای                                                                                                                                           یک پیمانه

 آرد                                                                                                                                           سه پیمانه

 شیر                                                                                                                                           یک پیمانه

 روغن مایع                                                                                                                                           یک پیمانه

 بیکینگ‌پودر                                                                                                             یک و نیم قاشق چایخوری

 دارچین                                                                                                  یک قاشق مرباخوری

 زنجبیل                                                                                                          یک قاشق مرباخوری

کمپوت گلابی                                                                                                                        به میزان لازم

 کیک گلابی و ادویه

طرز تهیه

تخم‌مرغ‌ها و شکر را به مدت پنج دقیقه می‌زنیم، سپس روغن مایع و شیر را اضافه می‌کنیم. در یک ظرف دیگر آرد، بیکینگ‌پودر، دارچین و زنجبیل را مخلوط کرده، به تدریج به مواد بالا اضافه می‌کنیم و پس از مخلوط کردن در قالب گرد و وسط خالی می‌ریزیم و در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم، سپس با کمپوت گلابی تزیین می‌کنیم یا کیک را به صورت لایه‌ای برش زده، گلابی را میان آن قرار می‌دهیم و از شهد آن هم برای روی کیک استفاده می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top