مواد اولیه :
آرد ۱۵۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
پودر شکر ۱۲۵ گرم
وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
تخممرغ سه عدد
گیلاس ۱۵۰ گرم
آرد نشاسته یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
کره نرم شده، پودر شکر و وانیل را خوب هم میزنیم تا سفید و کشدار شود. تخممرغها را دانه دانه اضافه کرده، هم میزنیم و سپس آردها را دو بار الک کرده و در سه مرحله به موادمان اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم. قالبمان را چرب کرده و کاغذ روغنی میاندازیم، سپس قالبمان را از مواد پر کرده و گیلاسهای هسته گرفته شده را روی آن میچینیم و باقی مواد را روی آن ریخته و موادمان را درون فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا بپزند. سپس از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن از قالب خارج میکنیم. این کیک میتواند مناسبترین و خوشمزهترین کیک برای عصرانه شما عزیزان باشد.
نکته:
در صورت در دسترس نبودن گیلاس میتوانید از کمپوت آن به همان مقدار استفاده کنید.