پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

کیک گیلاس

مواد اولیه :



 آرد                                                                        ۱۵۰ گرم

 کره                                                                    ۱۲۵ گرم

 پودر شکر                                                  ۱۲۵ گرم

 وانیل                                          ۱/۴قاشق چایخوری

 تخم‌مرغ                                                              سه عدد

 گیلاس                                                      ۱۵۰ گرم

آرد نشاسته                                        یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

کره نرم شده، پودر شکر و وانیل را خوب هم می‌زنیم تا سفید و کشدار شود. تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کرده، هم می‌زنیم و سپس آردها را دو بار الک کرده و در سه مرحله به موادمان اضافه می‌‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم. قالب‌مان را چرب کرده و کاغذ روغنی می‌اندازیم، سپس  قالب‌مان را از مواد پر کرده و گیلاس‌های هسته گرفته شده را روی آن می‌چینیم و باقی مواد را روی آن ریخته و موادمان را درون فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزند. سپس از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن از قالب خارج می‌کنیم. این کیک می‌تواند مناسب‌ترین و خوشمزه‌ترین کیک برای عصرانه شما عزیزان باشد.

نکته:

در صورت در دسترس نبودن گیلاس می‌‌توانید از کمپوت آن به همان مقدار استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top