یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

گرانول مغزهای تست شده

مواد اولیه :


جو پرک شده                                                                                      ۳/۴پیمانه

 پودر نارگیل                                                                                      نصف پیمانه

 شکر قهوه‌ای روشن یا تیره                                                                      ۱/۴پیمانه

 گردو یا هر مغز مورد علاقه                                                                     دو پیمانه

مغز آفتابگردان                                                                     دو قاشق سوپخوری

 آب                                                                                               یک قاشق سوپخوری

 دارچین                                                                                            ۱/۸قاشق چایخوری

نمک دریایی                                                                     نصف قاشق چایخوری

 سفیده تخم‌مرغ                                                                     یک عدد (۳۰ گرم)

طرز تهیه

بیایید تا یک آجیل جدید و فوق‌العاده خوشمزه با فیبر فراوان برای یلدا امسال آماده کنید. شما می‌توانید این مغزهای ترد و خوشمزه را به دوستان خود هدیه داده یا این‌که برای سرگرمی در سفر مصرف نمایید.

فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده، جوپرک شده، پودر نارگیل، مغز آفتابگردان، شکر قهوه‌ای، دارچین و نمک را در دستگاه غذاساز ریخته و دو بار و هر دفعه سه ثانیه مخلوط می‌کنیم تا با هم مخلوط شوند، ولی خیلی ریز نشود. سفیده تخم‌مرغ و آب را در کاسه‌ای با چنگال زده و بعد گردو یا مغزها را به آن افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم تا کاملا مغزها آغشته و مرطوب شوند. مغزها را به مخلوط گرانول جو اضافه کرده و زیر و رو می‌کنیم تا خوب مخلوط گرانول جو به مغز بچسبد. مغزهای آغشته به گرانول را در سینی فر و روی کاغذ پهن کرده و در فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا خوب خشک، ترد و برشته شوند. پس از آماده شدن روی پنجره سیمی خنک کرده و برای نگهداری از کیسه نایلونی استفاده می‌کنیم.


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top