سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

گشنیز پلو با مرغ تیکه ای

مواد اولیه :



بال مرغ                                                                                          هشت عدد

برنج                                                                                                       سه پیمانه

گشنیز ساطوری شده                                                                             دو پیمانه

سیر کوبیده شده                                                                                سه حبه

پیاز سرخ کرده                                                                                      یک عدد

زیره سبز                                                                           نصف قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای خلال شده                                                                          یک پیمانه

کنجد                                                                                    یک قاشق سوپخوری

نمک، فلفل  زردچوبه  دارچین                                          به میزان لازم

زنجبیل  روغن                                                                                 به میزان لازم

طرز تهیه

پیازداغ را در تابه‌ای ریخته، بال‌های مرغ، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. سپس فلفل دلمه‌ای، دارچین و کنجد را افزوده و کنار می‌گذاریم. برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، درون قابلمه در حال جوش ریخته و آبکش می‌کنیم. ته قابلمه روغن ریخته و از مواد بال در آن می‌ریزیم. گشنیز و برنج را روی مواد ریخته، کمی دارچین و زنجبیل افزوده، با روغن و آب دم می‌نماییم. پس از نیم ساعت غذا حاضر است.

خانم معصومه توکلی          مجله    ۱۳۶صفحه۶۵

نکــته:

تندی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد و می‌توانید از فلفل قرمز هم در آن استفاده کنید تا تندتر شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top