پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

گشنیز پلو با مرغ

مواد اولیه :


  • مرغ ۷۵۰ گرم
  • سبزی‌پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید) یک کیلوگرم
  • برنج پنج پیمانه
  • گردغوره نصف پیمانه
  • نمک و فلفل‌سیاه به میزان لازم
  • پیاز دو عدد
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • زعفران به میزان لازم
  • گوجه‌فرنگی یک عدد
  • کرفس یک شاخه

طرز تهیه

برنج را خیس، سبزی را خرد کرده و کنار می‌‌گذاریم، بعد مرغ را به همراه پیاز،کرفس، نمک و فلفل پخته تا نیم‌پز شود. برنج را آبکش کرده و سبزی را لابه‌لای آن اضافه می‌‌کنیم. سپس به مرغ نیم‌پز کمی رب تفت داده شده و زعفران زده، کنار می‌‌گذاریم،  برنج آبکش‌شده را در قابلمه ریخته و مرغ‌ها را روی آن می‌‌چینیم و روی مرغ‌ها را پیاز خام خلال شده می‌‌ریزیم. گوجه را هم حلقه کرده و روی آنها می‌‌گذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره می‌پاشیم و بقیه برنج را اضافه می‌‌کنیم، اجازه می‌‌دهیم تا دم بکشد. در انتهای پخت روی برنج روغن یا کره داغ ریخته، برنج را درون ظرف کشیده و مرغ‌ها را روی برنج قرار می‌‌دهیم و آن را سرو می‌‌کنیم.

نکته:

این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانی‌تری پخته شود تا مرغ کاملا مزه‌دار و ترش شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top