چهارشنبه , ۳۰ مهر ۱۳۹۹

گشنیز پلو با کوکوی گوشت

مواد اولیه :

  • برنج دو پیمانه
  • گشنیز خرد شده یک پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • گوشت گوساله چرخ شده ۳۰۰ گرم
  • پیاز رنده شده یک عدد
  • فلفل سیاه و زردچوبه و نمک و روغن به میزان لازم
  • گوجه فرنگی دو عدد

طرز تهیه:

اغلب شنیده‌ایم که می‌گویند طبع این غذا سرد یا گرم است. حتما شنیده‌اید که توصیه می‌شود بعد ماهی چای نبات بخورید تا سردیتان نشود یا این‌که اگر دچار دیابت هستید از غذاهایی با طبع سرد تغذیه کنید. این غذا هم از جمله غذاهایی است که طبع سرد دارد.

برنج را شسته، گشنیز، کره و نمک را افزوده و به صورت کته برنج را می‌پزیم. قبل از تبخیر شدن کامل آب پلو، سه بار طی چند مرحله آن را هم می‌زنیم تا سبزی با برنج به صورت یکنواخت مخلوط شود. پس از این که آب برنج کاملا خشک شد شعله را کم کرده و روی در قابلمه دمکنی می‌گذاریم. در کاسه‌ای گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط می‌کنیم تا حالت چسبندگی بگیرد. در تابه‌ای کمی روغن ریخته از گوشت به اندازه نارنگی برداشته در دست گلوله درست کرده و کف دست به صورت دایره، شکل می‌دهیم. سپس کباب‌ها را در تابه چیده روی آنها گوجه فرنگی حلقه شده گذاشته و در تابه را می‌‌بندیم و صبر می‌کنیم تا آب گوشت کشیده شود. بعد کمی روغن در تابه ریخته و دو طرف کباب‌ها و گوجه‌ها را سرخ می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top