
مواد لازم:
برنج= یک کیلوگرم
گوشت قلقلی سرخشده= نیم کیلوگرم
گشنیز خرد شده= یک کیلوگرم
روغن و نمک و برگ کاهو= به میزان لازم
تخم گشنیز آسیابشده =دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برنج را خیس کرده، آبکش میکنیم. ته قابلمه برگهای کاهو گذاشته، سپس لابهلای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه میداریم) و برنج را دم میکنیم و در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک کوبیده ریخته تا پلو خوشطعم شده و عطر خوبی داشته باشد