دوشنبه , ۱۱ مرداد ۱۴۰۰

گشنیز کباب با نان سنگک

موادلازم:
گوشت چرخ‌کرده=۵۰۰ گرم
لپه=۲ لیوان
پیاز متوسط= ۳ عدد
تخم‌مرغ = ۲ عدد
گشنیز خردشده=۴ لیوان
آرد سفید =۱ قاشق غذاخوری
روغن مخصوص سرخ‌کردن۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی۶ عدد
نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه=به میزان دلخواه
طرزتهیه:
* ابتدا لپه‌ها را جداگانه بپزید و آبکش کنید. در کاسه‌ای بزرگ ۲ پیاز را پوست بکنید و پس از رنده کردن، نصف آن را با گوشت چرخ‌کرده کاملاً مخلوط و نصف دیگر پیاز را با لپه پخته‌شده خوب بکوبید و به گوشت اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید.

* پس از آن، با اضافه کردن نمک، فلفل و زردچوبه آن را مزه‌دار کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با بقیه مواد خوب هم بزنید. در یک تابه متوسط، کمی روغن بریزید.

* مخلوط گوشت و لپه آماده‌شده را به صورت کوفته‌های کوچک درآورید و داخل روغن داغ سرخ کنید. در تابه‌ای دیگر، گشنیزهای خردشده را سرخ کنید و پیاز سوم را که از قبل خرد کرده‌اید، در تابه بریزید و آن را در کنار گشنیز تفت دهید سپس آرد را به آن‌ها بیفزایید.

* پس از آن، در قابلمه‌ای متوسط چند لیوان آب بریزید و لیموعمانی‌ها و گشنیز تفت داده‌شده را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه حرارت ببینند سپس کوفته‌های سرخ‌شده را به آن‌ها بیفزایید و بگذارید ۴ تا ۵ دقیقه دیگر روی حرارت باقی بمانند تا خوب پخته و آماده خوردن شوند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top