پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

گلهای رویایی

مواد اولیه :


کره                                                 ۱۵۰ گرم

 پودر شکر                                       ۷۰ گرم

 تخم‌مرغ                                          یک عدد

 وانیل                            ۸/۱ قاشق مرباخوری

 آرد                                               ۲۴۰ گرم

 بیکینگ‌پودر                 نصف قاشق مرباخوری

 پودر کاکائو                                     ۱۰ گرم

 پودر گردو                                      ۵۰ گرم

شکلات سکه‌‌ای                         به میزان لازم

طرز تهیه

کره، پودرشکر، تخم‌مرغ و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه می‌زنیم. پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر، گردو و آرد را با هم مخلوط کرده و به مواد می‌افزاییم. با دست مخلوط کرده در صورت چسبناک بودن روی آن را با پلاستیک می‌پوشانیم و یک ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. اگر بعد از این مدت باز چسبنده بود آرد اضافه می‌نماییم. خمیر را بین دو ورق روغنی به ضخامت سه، چهار میلی‌متر باز کرده و با قالب شکل گل به قطر پنج سانتی‌متر قالب می‌زنیم و در سینی چرب نشده می‌چینیم. وسط خمیر یک عدد شکلات سکه‌‌ای می‌گذاریم و با دست کمی فشار می‌دهیم. سینی را در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده‌ایم، در طبقه وسط، به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه قرار می‌‌دهیم تا بپزد. این شــــیرینی را می‌توان به صورت سفید نیز تهیه کرد یعنی پودر کاکائو را حذف و به جای آن ۱۰ گرم به آرد اضافه نمود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top