سه شنبه , ۴ مهر ۱۳۹۶

گل پالدو

مواد اولیه :


  • شیر دو پیمانه
  • آب یک پیمانه
  • شکر ۱/۴ پیمانه
  • گل‌محمدی ۱/۴ پیمانه
  • آرد نصف پیمانه

(شیرینی محلی استان گیلان)

طرز تهیه:

آرد را تفت داده تا بوی آن گرفته شود. سپس بگذارید سرد شود. سپس آن را الک کرده با شیر و آب مخلوط ‌کنید و روی حرارت گذاشته‌ و مرتب هم بزنید بعد از ده دقیقه گل‌محمدی را به مخلوط اضافه کنید وقتی سفت شد شکر را هم‌زمان که هم می‌زنیم درون مواد می‌ریزیم تا کاملا سفت شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top