پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

گمج کباب ( غذای گیلانی )

)

مواد لازم :
گوشت تکه ای= نیم کیلو
پیاز =۳ عدد
جعفری سائیده شده= نیم کیلو
انار ترش سائیده شده= به میزان لازم
آب= ۱ لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن= به میزان لازم
دستور تهیه:
گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و ۱ قاشق روغن روی شعله ملایم می پزیم ، در حین پخت به غذا سر میزنیم اگر آبش کم بود اضافه می کنیم . وقتی گوشت کاملا پخت آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمک را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد .
غذای گیلانی نوش جانتان

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top