شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

گوشت سرخ شده

مواد لازم:
گوشت بدون استخوان=۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده=۱ عدد بزرگ
سیب زمینی=۳ عدد
هویچ=۳ عدد
زردچوبه=یک قاشق مرباخوری
دارچین=یک قاشق مرباخوری
سس گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به صورت انگشتی تکه تکه می کنیم و در قابلمه می ریزیم و با دو لیوان آب روی اجاق گاز با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه می گذاریم تا نیم پز شود.سپس زردچوبه و دارچین و یک پیاز خرد شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم روی اجاق بماند تا خوب پخته شود. یک پیاز را جداگانه در ظرفی خلال می کنیم و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت پخته شده را به پیاز اضافه می کنیم و کمی گوشت را با پیاز تفت می دهیم تا کمی طلایی شود.سپس  سس گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه می کنیم تا سس کمی با گوشت تفت داده شود.سیب زمینی و هویچ را به صورت خلالی می بریم.سیب زمینی را در روغن فراوان سرخ می کنیم و هویچ ها را در آب می پزیم.گوشت را در ظرف می ریزیم و با سیب زمینی سرخ شده و هویج آن را تزئین می کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top