دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

گوشت نعنایی

موادلازم:
گوشت بدون چربی = یک کیلو
نعناع = به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن
نمک وفلفل

اول گوشت قرمز که بهتره گوشت گوسفندی باشه با ساتور کاملا ساتوری میکنیم و مقداری نمک و مقدار کمی فلفل به گوشتای ساتوری شده می پاشیم بعد با توجه به مقدار گوشتمون نعناع خشک وپودر شده به تمام قسمت های گوشتومن می پاشیم تا اثری از قرمزی گوشت اقی نمونه. برای نتیجه بهتر میتونیم نیم ساعت گوشت به حال خودش بزارین.در مرحله آخر هم بعد از اینکه روغن داغ شد گوشتها رو در ماهیتابه سرخ میکنیم و قبل از سرد شدن سرو میکنیم بهتره که در کنارش گوجه کاملا سرخ شده باشه و با برنج سرو بشه.این غذایی که مادرم برامون درست میکرد.شخصاًمی پسندم .و خیلی ها برای اولین بار این غذارو میخورن خوششون میاد.امتحان کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top