چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

گوشت چرخ کرده با نیمرو

مواد لازم:
تخم مرغ= ۴ عدد
گوشت چرخ کرده= ۲۵۰ گرم
پیاز= ۳ عدد
روغن= ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خلال کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود،گوشت را داخل پیاز میریزیم هم میزنیم تا آب گوشت کشیده شود،یک لیوان آب،کمی نمک،فلفل و رب گوجه فرنگی را داخل گوشت میریزیم حرارت را ملایم میکنیم و میگذاریم آب گوشت کشیده شود .
با پشت قاشق روی گوشت را صاف میکنیم. تخم مرغها را روی سطح گوشت میشکنیم . کمی نمک و فلفل روی تخم مرغها میپاشیم .دو سه دقیقه در ظرف را میگذاریم تا سفیده تخم مرغ بسته شود و بعد خوراک را در ظرف بطوریکه تخم مرغ له نشود میکشیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top