
مواد لازم:
گوشت گوساله=۱۷۵ گرم(باریک و یکدست خرد شده)
پیاز خرد شده=۲ عدد
پیازچه خرد شده=۶ عدد
موسیر خرد شده=۲ عدد
کلم بروکلی=۲۲۵ گرم(به صورت گل های کوچک درآمده)
روغن سبزیجات یا بادام زمینی=۲ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل=۴۰۰ گرم
گشنیز تازه و خرد شده=۴ قاشق غذاخوری
پودر کاری=۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
روغن را در تابه گرم کنید و به مدت یک دقیقه پودر کاری را در آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن بیفزایید و تا زمانی که رنگ آن قهوه ای شود تفت دهید. پیاز،پیازچه و موسیر را به آن اضافه کنید و دو تا سه دقیقه آنها را تفت دهید. سپس گلچه های کلم بروکلی را هم به مواد بیفزایید و آن را نیز ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید. شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. اجازه دهید مخلوط ۸ تا ۱۰ دقیقه خوب بجوشد تا گوشت کاملا نرم شود. سپس آن را در ظرف دلخواه بریزید و با گشنیز تزئین کنید. این غذا را فورا سرو کنید. ضمنا این غذا با کته سرو می شود.