پنج شنبه , ۳ تیر ۱۴۰۰

گیس ناردون

مواد لازم خمیر :
روغن مایع= ۵ قاشق سوپخوری
شیرولرم= ۱ پیمانه (۱۷۵ میلی لیتر )
بیکینگ پودر=۳ قاشق رباخوری
نمک= ۱ قاشق مرباخوری
آرد = سه و نیم پیمانه
مواد لازم داخل خمیر :
پیاز داغ =۵ قاش سوپخوری
سینه مرغ پخته= ۱ عدد
رب انار شیرین= ۲ قاشق سوپخوری
رب آلوچه=۲ قاشق سوپخوری
مغز گردوی خرد شده= ۱۲۰ گرم
آلو خورشی=۱۵۰ گرم
دانه انار یا زرشک= نصف پیمانه
ادویه ( کاری و فلفل قرمز )= ۱ قاشق مرباخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه = به مقدار کافی
روغن= ۵ قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر :
تمام مواد را به جز آرد ترکیب کرده سپس آرد را به تدریج اضافه کنید تا حدی که خمیر به دست نچسبد . روی خمیر را پوشانده و مدت ۱ تا ۲ ساعت به آن استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود . خمیر را روی سطحی آرد پاشیده شده باز کرده و مواد میانی خمیر را به درازا گذاشته و مطابق تصویر زیر ، دو طرف خمیر را برش دهید تا نوارهای رو یخمیر ایجاد شود . سپس نوارها را یک در میان به صورت چپ و راست روی خمر بکشید تا به شکل گیس بافت درآید . ابتدا و انتهای خمیر را جمع کرده و کف سینی فر را چرب کنید . خمیر را داخل سینی قرار دهید و رو یخمیر را به کمک برس زرده ی تخم مرغ بمالید . فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و خمیر را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در ان قرار دهید تا رویش طلایی شود .
طرز تهیه مواد میانی :
آلو را داخل قابلمه ی کوچکی بخارپز کرده و هسته های آن را درآورید ، سینه مرغ را ریش ریش کرده و با روغن تفت دهید ، پیاز داغ را افزوده و ادویه ، نمک ، فلفل ، و زردچوبه را با آن ترکیب کنید . آلو ، گردو ، رب انار و رب آلوچه را ینز افزوده و تفت دهید . در نهایت دانه انار یا زرشک را به مواد بیفزایید و شعله را خاموش کنید .
نکته :
می توانید داخل این خمیر را با انواع مواد گوشتی بدون آب ، همراه باپ نیری کشدار پر نمایید .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top