- برنج ۴۰۰ گرم
- گوشت ۵۰۰ گرم
- رشته پلویی ۱۵۰ گرم
- پیاز دو عدد
- ربگوجهفرنگی یک قاشق سوپخوری
- زعفران آبکرده یک قاشق سوپخوری
- روغن ۱۵۰ گرم
- زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را یک ساعت قبل خیس کرده و آن را داخل ظرف آبجوشی که روی حرارت قرار دارد میریزیم. قبل از آبکش کردن رشتهها را نیز به آن اضافه میکنیم تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبکش میریزیم و پس از آبکش کردن آن را دم میکنیم.
گوشت را با پیاز سرخ کرده، رب گوجهفرنگی و ادویه را به آن اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا پخته شود. پس از اینکه گوشت پخت و برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس کشیده و برنج را روی آن میریزیم. برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج میریزیم.