سه شنبه , ۱ فروردین ۱۴۰۲

رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ای

مواد اولیه :

  • رشته پلویی و خرما از هر کدام ۵۰۰گرم
  • برنج یک کیلوگرم
  • روغن و کشمش از هر کدام ۲۰۰ گرم
  • زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
  • مرغ تکه شده نصف یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • دارچین و نمک به میزان لازم
  • کره یک قاشق سوپخوری

رشته پلوی قالبی با مرغ تکه‌ای

طرز تهیه:

گوشت مرغ را با پیاز و نمک بگذارید تا پخته شود ولی له و ریش نشود. کشمش و خرما را در مقداری روغن تفت دهید. برنج را که از قبل خیس کرده‌اید در آب جوش ریخته و رشته پلویی را در آن بریزید و آرام مخلوط کنید بعد از نرم شدن برنج، آبکش کنید ته دیگ را مقداری آب و روغن داغ ریخته سه کفگیر برنج را روی روغن پهن کنید مقداری خرما و کشمش روی پلو بریزید و دو کفگیر برنج و مرغ را لابه‌لای پلو قرار دهید و مقداری دارچین بپاشید. بقیه خرما و کشمکش را لایه به لای برنج در دیگ ریخته و به همین ترتیب برنج را روی هم بریزید تا کامل شود و در آخر زعفران ساییده و خیس کرده را روی برنج قرار دهید. وقتی بخار برنج بیرون زد حرارت را کم کرده آب روغن داغ را روی پلو بدهید و آن را به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع دم کنید. برای سرو غذا برنج را داخل ظرف برگردانده و آن را با پلوی زعفرانی، خرما، گردو و هویج سرخ شده تزیین نمایید. می‌توان انتهای دیگ را سیب‌زمینی یا کاهو قرار دارد و از ته دیگ آنها استفاده کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top