چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

ســوتی پلــو در مــایکروویو

مواد اولیه :



ســوتی پلــو در مــایکروویو

 غذای محلی استان اردبیل

 مواد لازم برای دو تا چهار نفر

 برنج:                                                     دو پیمانه

شیر:                                                       پنج پیمانه

زعفران غلیظ دم‌کرده:                                  سه قاشق غذاخوری

نمک:                                                      یک قاشق چایخوری

روغن یا کره:                                           ۱۰۰ گرم

فیله مرغ:                                                ۳۰۰ گرم

کشمش پلویی:                                           ۱۵۰ گرم

پیاز داغ:                                                 چهار قاشق غذاخوری

خلال پسته:                                             ۵۰ گرم

 مواد لازم برای مزه‌دار کردن مرغ

 نمک:                                                    یک قاشق چایخوری

 زعفران دم‌کرده:                                       دو قاشق غذاخوری

 روغن زیتون:                                         سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه

شیر را در ظرفی ریخته و در مایکروویو با قدرت ۱۰۰ درصد، پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا تقریبا داغ شود. (ظرف بدون درپوش) شیر را به برنج که قبلا شسته و خیس کرده‌ایم اضافه می‌کنیم. نمک، زعفران و ۵۰ گرم از کره را هم اضافه می‌کنیم. بدون درپوش در دستگاه قرار می‌دهیم و با قدرت ۱۰۰ درصد ۲۰ الی ۲۵ دقیقه زمان می‌دهیم، در پایان این قسمت حتما باید آب برنج کشیده شده و مغز پخت شود. بعد از این مرحله آن را زیر و رو کرده و با درپوش با مایکرو ۴۰ درصد، ۱۴ دقیقه زمان می‌دهیم تا دم بکشد.

فیله مرغ را کمی می‌کوبیم یا خلالی خرد می‌کنیم. مرغ را با نمک، زعفران و روغن زیتون مزه‌دار می‌کنیم. مرغ را در ظرف نشکن مسطحی که با ۲۵ گرم کره آب شده چرب کردیم می‌چینیم، روی آن را هم کمی از کره آب شده را با قلم‌مو می‌مالیم و در دستگاه روی سه پایه بلند قرار می‌دهیم. بدون درپوش از ترکیب گــــریل با مــــایکرو و با قدرت ۴۰ درصد به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه زمان می‌دهیم، تا بپزد و برشته شود. مابین کار فیله‌ها را برمی‌گردانیم.

کشمش پلویی را بعد از پاک کردن و شستن در ظرف مسطحی با کمی کره آب شده در مایکرو با قدرت ۱۰۰ درصد یک الی دو دقیقه تفت می‌دهیم. بعد در دیس کمی از برنج دم‌کشیده را ریخته و سپس مقداری از فیله مرغ، پیازداغ، کشمش و خلال پسته را که مخلوط کردیم می ریزیم، دوباره مابقی برنج را ریخته و روی آن را با فیله مرغ، کشمش، پیازداغ و خلال پسته تزیین می‌کنیم.

نکته

ظرف باید از حجم مواد بزرگ‌تر باشد که سر نرود و لبه‌های ظرف را هم بهتر است کمی چرب کنیم.

برای پیازداغ، یک عدد پیاز را خلالی خرد می‌کنیم، با سه قاشق غذاخوری روغن مایع و کمی نمک ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با مایکرو ۱۰۰ درصد زمان می‌دهیم تا طلایی شود، بعد از شش دقیقه اول مابین کار دو مرتبه هم می‌زنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top