یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

زولبیا با شهد عسل

مواد اولیه :



نشاسته                   دو قاشق سوپخوری (۵۰ گرم)

 آرد سفید                          یک و نیم پیمانه

 آب                                           یک پیمانه

ماست پرچرب               پنج قاشق مرباخوری

مایه خمیر               یک قاشق سوپخوری

 شکر                        یک قاشق مرباخوری

روغن و خلال پسته                    به میزان لازم

مواد لازم برای شربت

آب                            دو و نیم پیمانه

 گلاب                                             یک پیمانه

 عسل                                                یک کیلوگرم

 هل                               یک قاشق مرباخوری

 زعفران                         دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مایه خمیر را با شکر و آب داخل ظرف کوچکی ریخته و ظرف را در جای گرم به مدت نیم ساعت می‌گذاریم تا مایه خمیر کاملا پف کند. مایه خمیر را در ظرف بزرگ‌تری ریخته، آرد الک شده و نشاسته را به آن می‌افزاییم. ماست را داخل مایه ریخته و با دست خوب هم می‌زنیم تا خمیر صاف شود، سپس از صافی رد کرده و مایه به دست آمده را که به صورت شل می‌باشد، نیم ساعت کنار می‌گذاریم و اگر مایه سفت بود مقداری به آن آب اضافه می‌کنیم. داخل قابلمه کوچکی را تا نیمه روغن می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا کاملا داغ شود. مایه زولبیا را در قیف مخصوص زولبیا ریخته و به شکل مارپیچ در روغن می‌ریزیم. یک طرف زولبیا که قرمز شد، طرف دیگر را برگردانده و زولبیا را با چنگال خارج کرده در شربت داغ می‌اندازیم و یک ربع اجازه می‌دهیم تا در شربت بماند، سپس زولبیا را از شربت خارج کرده، در ظرف مورد نظر قرار داده و روی آن را با خلال پسته تزیین می‌کنیم.

طرز تهیه شربت

عسل و آب را روی حرارت قرار داده تا رقیق شود و به جوش آید، پس از یکی، دو جوش گلاب، زعفران و هل را می‌افزاییم و وقتی جوش زد و قوام آمد، شربت حاضر است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top