چهارشنبه , ۲ آبان ۱۳۹۷

۳نکته مهم در پخت کیک

هنگام پخت کیک گاهی پیش میاد که با وجود رعایت دستور پخت، باز با مشکل رو به رو می شیم. با ۳ تکنیک زیر یکی کیک خوش طعم3 نکته مهم که در پخت کیک باید بدانید

هنگام پخت کیک گاهی پیش میاد که با وجود رعایت دستور پخت، باز با مشکل رو به رو می شیم. هر آشپزی فوت و فن خودشو داره اما بد نیست به نکته هایی هم که ما براتون میگیم توجه کنین.

_ پرهیز از مصرف تخم مرغ سرد : 

مثل کره که باید به دمای اتاق برسه، لازمه که تخم مرغ هم دما با اتاق باشه تا مواد خوب با هم مخلوط بشه. در صورتی که عجله دارین کره را تکه کنین و به مدت ۵ ثانیه هر بار در مایکروفر قرار بدین یا تخم مرغ را نیز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در کاسه حاوی آب ولرم بذارین.

_ چرب کردن قالب :

قالب را با برس مخصوص شیرینی چرب کنین تا همه جای قالب کاملاً چرب بشه.

_ آرد را درست اندازه گیری کنین : 

آرد را در پیمانه بریزین سپس با چاقو سطح اونو صاف کنین. هرگز پیمانه رو تو آرد فرو نکنین چون بیشتر از اون چه نیازه به مواد اضافه میشه.

 

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top