دوشنبه , ۳۱ شهریور ۱۳۹۹

cordon blue کوردون بلو

 

مواد لازم:
فیله گوساله= ۸ تکه
کالباس تنوری مرغ=۴ ورقه
پنیر گودا=۴ ورقه
آرد سفید= به میزان لازم
تخم مرغ= ۲ عدد
آرد سوخاری درشت= به میزان لازم
آرد سوخاری ریز=به میزان لازم
روغن مایع و کره=به میزان لازم
طرز تهیه:
فیله های گوساله را و با استیک کوب (گوشت کوب مخصوص استیک) روی گوشت ها بکوبید. دقت کنید که گوشت ها سوراخ نشوند. یک تکه کالباس و دو تکه پنیر گودا را کوچک تر از اندازۀ گوشت ها برش دهید، طوری که لبه های گوشت یک تا دو سانتیمتر فاصله داشته باشند و لبه های گوشت روی هم قرار گیرند و بینشان فاصله نماند. کالباس را بین دو قطعه پنری بگذارید و بین دو تکه فیلۀ گوشت قرار دهید و در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخم مرغی که با چنگال زده اید بزنید و در آخر، در مخلوط آرد سوخاری ریز و درشت بغلتانید. ماهیتابه ای را گرم کنید و روغن و کره را در آن بریزید. وقتی گرم شد، استیک ها را با حرارت ملایم در آن سرخ کنید. با سبزیجات و برنج اسپانیولی سرو نمایید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top