شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

کوفته گشنیزی

موادلازم:
گوشت چرخ کرده:۳۵۰گرم
گشنیز:۲۰۰ گرم
آرد نخودچی:نصف پیمانه
تخم مرغ:۱ عدد
برنج پخته :۱ پیمانه
گوجه فرنگی۳-۲عدد
پیاز:۲ عدد
زرد چوبه : ۱ قاشق چایخوری
ادویه مخلوط:۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
روغن:به میزان لازم
رب گوجه:۱ قاشق غذا خوری
آلو:۱۰۰ گرم
آب لیمو ترش یا آبغوره:۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
۱-یک عدد پیاز را رنده کرده در صافی قرار می دهیم تا کمی از آب پیاز گرفته شودسپس با تخم مرغ .نمک.فلفل.ادویه.برنج.آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده مخلوط می نماییم و خوب ورز می دهیم .
۲-گشنیز خرد کرده را هم به مواد کوفته می افزاییم و مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت مایه کوفته را در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
۳-از مایه کوفته گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و گرد کرده و در روغن زیاد داغ شده سرخ می کنیم.
طرز تهیه آب کوفته:
یک عدد پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم سپس زرد چوبه و رب گوجه را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
به این مواد ۳ لیوان آب جوش اضافه کرده و پس از جوشیدن آلو ها را اضافه می کنیم و در پایان کوفته ها را به مواد افزوده در حرارت ملایم به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه می پزیم.
در صورت تمایل می توان کمی آبغوره یا آبلیمو افزوده و پس از یکی دو جوش از روی حرارت بر دارید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top