
مواد لازم :
گوجه فرنگی : ۴ تا ۵ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه : به اندازه لازم
تخم مرغ : ۴ عدد
خرده های پنیر لیقوان : ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
پیاز : یک عدد متوسط
روغن : به اندازه لازم
طرز تهیه :
پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.
زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کرده و بگذارید پیاز طلایی شود.
گوجه ها را خرد و با پیاز سرخ کنید.
نمک را اضافه کرده و صبر کنید آب آن تبخیر شود.
تخم مرغ ها را با پنیر خرد شده مخلوط و روی گوجه بریزید و در ظرف را ببندید تا کمی خودش را بگیرد سپس آن را مخلوط کنید تا طعم پنیر و گوجه ها به خورد هم برود.
املت را در ظرف مناسبی بکشید و با سبزی خوردن سرو کنید.