شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

تهیه املت

پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.طرز تهیه املت گوجه فرنگی با پنیر لیقوان

مواد لازم :

گوجه فرنگی : ۴ تا ۵ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه : به اندازه لازم

تخم مرغ : ۴ عدد

خرده های پنیر لیقوان : ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

پیاز : یک عدد متوسط

روغن : به اندازه لازم

طرز تهیه : 

پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کرده و بگذارید پیاز طلایی شود.

گوجه ها را خرد و با پیاز سرخ کنید.

نمک را اضافه کرده و صبر کنید آب آن تبخیر شود.

تخم مرغ ها را با پنیر خرد شده مخلوط و روی گوجه بریزید و در ظرف را ببندید تا کمی خودش را بگیرد سپس آن را مخلوط کنید تا طعم پنیر و گوجه ها به خورد هم برود.

املت را در ظرف مناسبی بکشید و با سبزی خوردن سرو کنید.

 

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top